søndag 13. november 2011

Sliteseier over Ugly

Lørdag var det klart for andre kamp mot Uglene fra Munkvoll. Forrige kamp var en... ja, dritt kamp. Lavt tempo, lite mål og dårlig innebandy. I helgen ble det litt bedre på de fleste punkter.

1.periode
Vi sliter litt med å få ballen til å rulle, men har et spillemessig overtak. Den nykomponerte 1.rekka med Jonas V, Håkon og Sødal sliter med å produsere og bærer preg av lite spilletid sammen. En stillingskrig i 20 minutt ebber ut i 0-0 etter en periode.

2.periode
Fortsatt så sliter vi litt med uttellingen og Ugla står bra i forsvar. Vi føler ikke vi får det helt til, og Ugla må jo ha gjort noe riktig. Rapportene går på at det ikke er så galt som vi føler det, men vi vet vi kan bedre. Et powerplay ender med at John får pirket det inn foran kassa. Det har vel skjedd før... Vi klarer likevel å slippe inn et mål, etter at Sødal ikke tør å gå helt oppi et skuddet til Uglaspilleren som hadde kvestet venstreleggen hans med kølla TO ganger tidligere i kampen. "Jeg orket ikke en gang til...", låt det på vei til benken.

3.periode
Nå løsner det. 2.rekka setter i gang og får tatt oss opp i en 4-1 ledelse og det merkes at gamle ugler blir slitne. Rommene blir større og vi er flinkere til å utnytte det. Akkurat rekkefølgen på målene husker jeg ikke helt, men Jonas putter sitt første for NTNUI! Kudos! Vi roter det til igjen og inviterer Ugla med i kampen igjen med 3 ganske unødvendige mål og plutselig står det 5-4.

Da finner selvutnevnt supercoach Nicolay "Backflip" Holm ut at noe må skje. Vi tar timeout, gjør litt om på rekker og går ned på folk. Dette viser seg å være et sjakktrekk og på et par kjappe minutter øker vi til 7-4 og safer inn 2 nye poeng!

Litt rotete kamp der vi mangler en del folk, men vi viser vinnervilje og tar 2 viktige poeng på en middels god dag!