Post match sammensurium

TAAAAAP????????????

NTNUI - Øya 5-7

Vil noen utdype? Ordet er fritt. (Kristian)

Vi stiller med et litt redusert mannskap, men Espen fra 2. laget stiller opp og vi blir 9 utespillere.
 Dette gjør at 2. rekka blir helt ny, bestående av Tor, Thomas og Hans Magnus.

Førsteomgang dominerer rekka til Eivind, og skaper en haug med muligheter, men ingen er veldig veldig store. De fleste skuddene går utenfor mål. Rekka til Tor sliter med oppspillende.
Vi mister ballen litt enkelt og Øya scorer på et langskudd. Vi ligger under 0-1 noe vi føler er urettferdig i forhold til sjanser.

Andreomgang går Erik inn som senter på 2. rekka. Hans Magnus går over på rekka til Eivind.
Begge rekkende begynner å få til spill, og kommer til flere muligheter. Men det er Øya som tar ledelsen og scorer på det meste i denne perioden.
De fleste målene slipper vi inn på slutten av byttene, dette er fordi byttene blir alt for lange i denne perioden.
2-6 etter to perioder, etter at Jon (overtall?) og Hans Magnus putter i denne perioden.

Tredeperiode spiller vi nesten som i første, og vi får uttelling på en nydelig zorro av Thomas. Vi skaper sjanser på løpende bånd, men igjen treffer vi ikke mål. Fem minutter før slutt tar vi time out på stillingen 3-6.
Vi går ned på 6 folk og spiller 6 mot 5. Øya får 2 min, vi spiller 6 mot 4 og vi får uttelling med engang, Eivind?
Vi fortsetter å spille 6 mot 5, og John putter fra et langskudd fra Andreas. 5-6
40 sekunder før slutt er vi veldig nærme utlikning, men en Øya kølle er i veien. På kontringen scorer Øya og kampen ebber ut, 5-7 til Øya.
Surt at vi slipper inn så mye mål, Øya produserer ikke mange muligheter. Vi har ballen mye, men vi får sjeldent spilt oss til de helt store klare sjansene.  Øya får store muligheter, når de først kommer til sjanser.